Djurberg Redovisning

Uppsala län

Information

Djurberg Redovisning hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Djurberg Redovisning finns. I Enköping så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Djurberg Redovisning tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Djurberg Redovisning har haft sedan 2000-12-14. Djurberg Redovisning har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Djurberg Redovisning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-82179.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Djurberg Redovisning har idag 451121-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Djurberg Redovisning

Redovisningsbyrå, bokföring, bolagsbildning, deklarationer, ekonomisk rådgivning och administrativa tjänster.

I Djurberg Redovisning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Djurberg, Eva Margareta som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .