M.S. Garnboden

Uppsala län

Information

451221-XXXX är organisationsnummer för företaget M.S. Garnboden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M.S. Garnboden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som M.S. Garnboden finns i.

M.S. Garnboden har varit registrerat sedan 2002-11-12 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för M.S. Garnboden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-25.

M.S. Garnboden är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för M.S. Garnboden är följande:

Vill ni komma i kontakt med M.S. Garnboden så kan ni göra det på telefon genom 0171-30111 eller genom brev på följande adress:

Handel med lös egendom inom handarbete och hantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med M.S. Garnboden och det är Sjödin, Margareta Linnea som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,