Anders Häggström Projektledning - Konsultservice

Uppsala län

Information

Anders Häggström Projektledning - Konsultservice är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Anders Häggström Projektledning - Konsultservice finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Anders Häggström Projektledning - Konsultservice är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Anders Häggström Projektledning - Konsultservice som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1997-08-25. Men sedan 1996-01-01 så har Anders Häggström Projektledning - Konsultservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anders Häggström Projektledning - Konsultservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6714473.

Enköping arbetar för att verksamheter som Anders Häggström Projektledning - Konsultservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Anders Häggström Projektledning - Konsultservice. Det finns flera verksamheter i Uppsala län.

Konsultverksamhet, projektledning inom lantbruks-, livsmedels- och miljösektorerna.

Firmatecknare för Anders Häggström Projektledning - Konsultservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anders Häggström Projektledning - Konsultservice och det är följande personer, Häggström, Per Anders som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Anders Häggström Projektledning - Konsultservice är 460208-XXXX.