Roslings Elektro Produkter

Uppsala län

Information

460304-XXXX är organisationsnummer för bolaget Roslings Elektro Produkter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roslings Elektro Produkter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Roslings Elektro Produkter finns i.

Roslings Elektro Produkter har varit registrerat sedan 1996-04-25 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roslings Elektro Produkter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Roslings Elektro Produkter är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Roslings Elektro Produkter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Roslings Elektro Produkter så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning och reparation av elektroniska komponenter och system, primärt inom telekommunikation och tjänster i samband med detta. uppdragsgivare kan vara svenska och utländska företag. forskning och innovation inom området ny teknik.

Det finns olika personer som har en koppling med Roslings Elektro Produkter och det är Rosling, Olov Karl Henry som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,