Byggnad- och betongarbeten, Lars Erik Berglund

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Byggnad- och betongarbeten, Lars Erik Berglund är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Byggnad- och betongarbeten, Lars Erik Berglund är ett av dem. Statusen för Byggnad- och betongarbeten, Lars Erik Berglund är att Bolaget är aktivt.

Byggnad- och betongarbeten, Lars Erik Berglund är ett Enskild firma och skapades 1981-06-01. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Byggnad- och betongarbeten, Lars Erik Berglund ska trivas.

Byggnad- och betongarbeten, Lars Erik Berglund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggnad- och betongarbeten, Lars Erik Berglund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Byggnad- och betongarbeten, Lars Erik Berglund och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Byggnad- och betongarbeten, Lars Erik Berglund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-449559.

.

De som är på något sätt har med Byggnad- och betongarbeten, Lars Erik Berglund är Berglund, Lars-Erik som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Byggnad- och betongarbeten, Lars Erik Berglund har 460528-XXXX som sitt organisationsnummer.