Bokföringstjänst Inger Lundmark

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Bokföringstjänst Inger Lundmark är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bokföringstjänst Inger Lundmark är ett av dem. Statusen för Bokföringstjänst Inger Lundmark är att Bolaget är aktivt.

Bokföringstjänst Inger Lundmark är ett Enskild firma och skapades 1999-02-22. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bokföringstjänst Inger Lundmark ska trivas.

Bokföringstjänst Inger Lundmark är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillhandahålla bokföringstjänster och rådgivning åt mindre företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bokföringstjänst Inger Lundmark är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Bokföringstjänst Inger Lundmark och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Bokföringstjänst Inger Lundmark så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Bokföringstjänst Inger Lundmark är Lundmark, Inger Elisabet som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bokföringstjänst Inger Lundmark har 460730-XXXX som sitt organisationsnummer.