Fjärdhundra rörservice

Uppsala län

Information

460901-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fjärdhundra rörservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fjärdhundra rörservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Fjärdhundra rörservice finns i.

Fjärdhundra rörservice har varit registrerat sedan 1995-12-20 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fjärdhundra rörservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Fjärdhundra rörservice är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Fjärdhundra rörservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fjärdhundra rörservice så kan ni göra det på telefon genom 0171-91464 eller genom brev på följande adress:

Rörinstallationer samt svetsning.

Det finns olika personer som har en koppling med Fjärdhundra rörservice och det är Larsson, Kerstin Ingrid Margareta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,