Lennart Petterssons Gräv & Schakt

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Lennart Petterssons Gräv & Schakt är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lennart Petterssons Gräv & Schakt är ett av dem. Statusen för Lennart Petterssons Gräv & Schakt är att Bolaget är aktivt.

Lennart Petterssons Gräv & Schakt är ett Enskild firma och skapades 1982-02-16. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lennart Petterssons Gräv & Schakt ska trivas.

Lennart Petterssons Gräv & Schakt är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Entrepenadrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lennart Petterssons Gräv & Schakt är momsregistrerat och det har de varit sedan 1970-01-01.

Idag är Lennart Petterssons Gräv & Schakt och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Lennart Petterssons Gräv & Schakt så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5239858.

.

De som är på något sätt har med Lennart Petterssons Gräv & Schakt är Pettersson, Lennart Karl Magnus som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lennart Petterssons Gräv & Schakt har 460925-XXXX som sitt organisationsnummer.