ERIKSSONS AUTOMEKANIK

Uppsala län

Information

470719-XXXX är organisationsnummer för företaget ERIKSSONS AUTOMEKANIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ERIKSSONS AUTOMEKANIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som ERIKSSONS AUTOMEKANIK finns i.

ERIKSSONS AUTOMEKANIK har varit registrerat sedan 1974-09-12 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ERIKSSONS AUTOMEKANIK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

ERIKSSONS AUTOMEKANIK är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för ERIKSSONS AUTOMEKANIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med ERIKSSONS AUTOMEKANIK så kan ni göra det på telefon genom 018-357140 eller genom brev på följande adress:

Mek.verkstad, bil- och flygservice.

Det finns olika personer som har en koppling med ERIKSSONS AUTOMEKANIK och det är Eriksson, Alf Greger som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,