Evighetsblomman Broby Eternellodling

Uppsala län

Information

471222-XXXX är organisationsnummer för bolaget Evighetsblomman Broby Eternellodling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Evighetsblomman Broby Eternellodling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Evighetsblomman Broby Eternellodling finns i.

Evighetsblomman Broby Eternellodling har varit registrerat sedan 1990-06-25 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Evighetsblomman Broby Eternellodling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Evighetsblomman Broby Eternellodling är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Evighetsblomman Broby Eternellodling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Evighetsblomman Broby Eternellodling så kan ni göra det på telefon genom 0171-460355 eller genom brev på följande adress:

Blomsterodling.

Det finns olika personer som har en koppling med Evighetsblomman Broby Eternellodling och det är Eriksson, Göran Axel som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,