Salong Marianne Sundelin

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Salong Marianne Sundelin är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Salong Marianne Sundelin är ett av dem. Statusen för Salong Marianne Sundelin är att Bolaget är aktivt.

Salong Marianne Sundelin är ett Enskild firma och skapades 1993-05-04. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Salong Marianne Sundelin ska trivas.

Salong Marianne Sundelin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Damfrisör- och hårvårdsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Marianne Sundelin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Salong Marianne Sundelin och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Salong Marianne Sundelin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-39392.

.

De som är på något sätt har med Salong Marianne Sundelin är Sundelin, Barbro Marianne som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Marianne Sundelin har 480411-XXXX som sitt organisationsnummer.