Smedhäll Bygg och Allservice

Uppsala län

Information

490830-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Smedhäll Bygg och Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Smedhäll Bygg och Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Smedhäll Bygg och Allservice finns i.

Smedhäll Bygg och Allservice har varit registrerat sedan 2007-10-12 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Smedhäll Bygg och Allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-08.

Smedhäll Bygg och Allservice är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Smedhäll Bygg och Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Smedhäll Bygg och Allservice så kan ni göra det på telefon genom 0171-57345 eller genom brev på följande adress:

Bygg samt allservice inom bygg.

Det finns olika personer som har en koppling med Smedhäll Bygg och Allservice och det är Smedhäll, Sven Roger som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,