Ingemar Brander Försäljning och Konsult

Uppsala län

Information

Ingemar Brander Försäljning och Konsult är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Ingemar Brander Försäljning och Konsult finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ingemar Brander Försäljning och Konsult som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1993-10-05. Men sedan 1994-01-01 så har Ingemar Brander Försäljning och Konsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ingemar Brander Försäljning och Konsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-470045.

Enköping arbetar för att bolag som Ingemar Brander Försäljning och Konsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ingemar Brander Försäljning och Konsult. Det finns flera bolag i Uppsala län.

Utveckling och handel med egna patentsökta produkter.handel med ljusatrapper samt provisionsbaserad försäljning av byggvaror.

Firmatecknare för Ingemar Brander Försäljning och Konsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ingemar Brander Försäljning och Konsult och det är följande personer, Brander, Martin Ingemar som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ingemar Brander Försäljning och Konsult är 491001-XXXX.