Transportkonsult Martin Eriksson

Uppsala län

Information

Transportkonsult Martin Eriksson är en verksamhet som finns i Enköping. I Transportkonsult Martin Eriksson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Anders Martin som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Transportkonsult Martin Eriksson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Transportkonsult Martin Eriksson på telefon 070-5851441.

Utbildning och säkerhetsrådgivning för transport av farligt gods. Förmedling och försäljning av säkerhetsutrustning och utbildningsmaterial för godstransporter. Allmänn transportteknisk konsultation. Reparationsteknisk analys och reparation av transporttekniska system samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Transportkonsult Martin Eriksson av bolagstypen Enskild firma.

Transportkonsult Martin Eriksson är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Transportkonsult Martin Eriksson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Transportkonsult Martin Eriksson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Transportkonsult Martin Eriksson så är det följande:

Transportkonsult Martin Eriksson har 491019-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.