T.F Djur och Naturkonst

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Enskild firma som heter T.F Djur och Naturkonst. Det finns flera bolag som liknar T.F Djur och Naturkonst i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

T.F Djur och Naturkonst är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1996-06-05 så har T.F Djur och Naturkonst varit registrerat. Idag är T.F Djur och Naturkonst och det finns fler bolag som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med T.F Djur och Naturkonst så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med T.F Djur och Naturkonst så kan ni göra det på 0171-412020.

Skulptering av djur samt konstnärlig verksamhet inom djur och natur. Djurmontering, jaktguidning, uppfödning av jakthundar. Galleriverksamhet. Konsultverksamhet inom ämnet viltekologi, Jakt- och fritidsklädesförsäljning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Forsberg, Bengt Torbjörn som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

T.F Djur och Naturkonst har 491229-XXXX som sitt organisationsnummer.