Flora Media

Uppsala län

Information

500318-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Flora Media. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flora Media är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Flora Media finns i.

Flora Media har varit registrerat sedan 1984-10-29 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Flora Media så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Flora Media är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Flora Media är följande:

Vill ni komma i kontakt med Flora Media så kan ni göra det på telefon genom 0171-92176 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet, information och utbildning inom trädgårdsbranschen. Författare och översättare.

Det finns olika personer som har en koppling med Flora Media och det är Månsson, Lena Kristina som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,