Vallby VVS

Uppsala län

Information

500424-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Vallby VVS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vallby VVS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Vallby VVS finns i.

Vallby VVS har varit registrerat sedan 1999-11-01 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vallby VVS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-02.

Vallby VVS är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Vallby VVS är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vallby VVS så kan ni göra det på telefon genom 070-6606139 eller genom brev på följande adress:

Svets och VVS arbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Vallby VVS och det är Åhlén, Kurt Arne som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,