JoniseringsTeknik i Sverige

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och JoniseringsTeknik i Sverige är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JoniseringsTeknik i Sverige är ett av dem. Statusen för JoniseringsTeknik i Sverige är att Bolaget är aktivt.

JoniseringsTeknik i Sverige är ett Enskild firma och skapades 2000-08-29. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JoniseringsTeknik i Sverige ska trivas.

JoniseringsTeknik i Sverige är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning, installation och service av joniseringssystem i ventilationsanläggningar samt handel och utbildning av hästar samt tävlingsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JoniseringsTeknik i Sverige är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12.

Idag är JoniseringsTeknik i Sverige och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med JoniseringsTeknik i Sverige så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-419108.

.

De som är på något sätt har med JoniseringsTeknik i Sverige är Svedlund, Sven Åke som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JoniseringsTeknik i Sverige har 500617-XXXX som sitt organisationsnummer.