Violetta handelsfirma

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Violetta handelsfirma är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Violetta handelsfirma är ett av dem. Statusen för Violetta handelsfirma är att Bolaget är aktivt.

Violetta handelsfirma är ett Enskild firma och skapades 1993-04-16. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Violetta handelsfirma ska trivas.

Violetta handelsfirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med konsthantverk, växter, textil och möbler samt trädgårdsartiklar och böcker.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Violetta handelsfirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Violetta handelsfirma och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Violetta handelsfirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-413034.

.

De som är på något sätt har med Violetta handelsfirma är Uhlin Friberg, Gunilla Elisabeth M som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Violetta handelsfirma har 520316-XXXX som sitt organisationsnummer.