Hälsobutiken Nytta&Nöje

Uppsala län

Information

520607-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hälsobutiken Nytta&Nöje. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsobutiken Nytta&Nöje är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Hälsobutiken Nytta&Nöje finns i.

Hälsobutiken Nytta&Nöje har varit registrerat sedan 1997-06-11 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsobutiken Nytta&Nöje så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hälsobutiken Nytta&Nöje är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Hälsobutiken Nytta&Nöje är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hälsobutiken Nytta&Nöje så kan ni göra det på telefon genom 0171-414055 eller genom brev på följande adress:

Handel med hälsokostprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsobutiken Nytta&Nöje och det är Jansson, Britt-Mari som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,