Rol Tek Consulting

Uppsala län

Information

Rol Tek Consulting är en verksamhet som finns i Enköping. I Rol Tek Consulting finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Bengt Roland som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rol Tek Consulting så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rol Tek Consulting på telefon 070-7606872.

Teknisk konsultation och utveckling av maskiner i samband med automatiseringar såsom vävmaskiner och pressar samt tekniskt stöd vid uppstarter av automatanläggnigar, PLC programering och el- konstruktioner.

Idag är Rol Tek Consulting av bolagstypen Enskild firma.

Rol Tek Consulting är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rol Tek Consulting innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Rol Tek Consulting är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rol Tek Consulting så är det följande:

Rol Tek Consulting har 520626-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.