Eklunda Entreprenad

Uppsala län

Information

520730-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Eklunda Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eklunda Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Eklunda Entreprenad finns i.

Eklunda Entreprenad har varit registrerat sedan 1988-02-08 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eklunda Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Eklunda Entreprenad är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Eklunda Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eklunda Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0171-91528 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet inom byggnads-, svets- och smides- områdena.

Det finns olika personer som har en koppling med Eklunda Entreprenad och det är Gustafsson, Lars Håkan som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,