Jannes Traktortjänst

Uppsala län

Information

520925-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jannes Traktortjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jannes Traktortjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Jannes Traktortjänst finns i.

Jannes Traktortjänst har varit registrerat sedan 2007-07-04 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jannes Traktortjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-07.

Jannes Traktortjänst är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Jannes Traktortjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jannes Traktortjänst så kan ni göra det på telefon genom 0171-477954 eller genom brev på följande adress:

Traktorstjänster såsom plogning, grävning.

Det finns olika personer som har en koppling med Jannes Traktortjänst och det är Rosendal, Jan Olov som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,