Djurby Gårdsturism

Uppsala län

Information

530127-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Djurby Gårdsturism. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Djurby Gårdsturism är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Djurby Gårdsturism finns i.

Djurby Gårdsturism har varit registrerat sedan 1994-01-24 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Djurby Gårdsturism så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Djurby Gårdsturism är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Djurby Gårdsturism är följande:

Vill ni komma i kontakt med Djurby Gårdsturism så kan ni göra det på telefon genom 0171-474044 eller genom brev på följande adress:

Gårdsrestaurang max 60 bäddar, Rum & frukost 13 bäddar.

Det finns olika personer som har en koppling med Djurby Gårdsturism och det är Eriksson, Anne-Marie som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,