Ing-Cathrin Nilsson redaktör, reporter, redigerare

Uppsala län

Information

Skriva frilansartiklar för tidningar och tidskrifter, skriva böcker, redaktionsarbete som redaktör, reporter och redigerare, projektledning, föredragshållare, moderator, utbildare, information, fotografering, vinprovning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ing-Cathrin Nilsson redaktör, reporter, redigerare vars bolagstyp är Enskild firma.

I Enköping så är Ing-Cathrin Nilsson redaktör, reporter, redigerare ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2003-04-16 så skapades Ing-Cathrin Nilsson redaktör, reporter, redigerare och företaget är har F-skattsedel Ing-Cathrin Nilsson redaktör, reporter, redigerare har haft det sedan 2002-12-12.

Ing-Cathrin Nilsson redaktör, reporter, redigerare är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-12-12

531115-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Ing-Cathrin Nilsson redaktör, reporter, redigerare och det finns många företag som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Ing-Cathrin Nilsson redaktör, reporter, redigerare så går det att nå dem via telefon på 0171-448026 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ing-Cathrin Nilsson redaktör, reporter, redigerare är Nilsson, Aina Inga Katrina som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .