J Åkerlunds Måleri

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och J Åkerlunds Måleri är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och J Åkerlunds Måleri är ett av dem. Statusen för J Åkerlunds Måleri är att Bolaget är aktivt.

J Åkerlunds Måleri är ett Enskild firma och skapades 1995-07-13. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som J Åkerlunds Måleri ska trivas.

J Åkerlunds Måleri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Måleri och Byggnadsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J Åkerlunds Måleri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är J Åkerlunds Måleri och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med J Åkerlunds Måleri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5339133.

.

De som är på något sätt har med J Åkerlunds Måleri är Åkerlund, Sven Johnny som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

J Åkerlunds Måleri har 531124-XXXX som sitt organisationsnummer.