Ateljéfotografen K-H Lindqvist

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Ateljéfotografen K-H Lindqvist är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ateljéfotografen K-H Lindqvist är ett av dem. Statusen för Ateljéfotografen K-H Lindqvist är att Bolaget är aktivt.

Ateljéfotografen K-H Lindqvist är ett Enskild firma och skapades 1983-04-05. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ateljéfotografen K-H Lindqvist ska trivas.

Ateljéfotografen K-H Lindqvist är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Biodling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ateljéfotografen K-H Lindqvist är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Ateljéfotografen K-H Lindqvist och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Ateljéfotografen K-H Lindqvist så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6690809.

.

De som är på något sätt har med Ateljéfotografen K-H Lindqvist är Lindquist, Karl-Henrik som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ateljéfotografen K-H Lindqvist har 540104-XXXX som sitt organisationsnummer.