JP Förarutveckling

Uppsala län

Information

540415-XXXX är organisationsnummer för bolaget JP Förarutveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JP Förarutveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som JP Förarutveckling finns i.

JP Förarutveckling har varit registrerat sedan 2006-01-20 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för JP Förarutveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-10.

JP Förarutveckling är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för JP Förarutveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med JP Förarutveckling så kan ni göra det på telefon genom 0171-470592 eller genom brev på följande adress:

Föreläsningsverksamhet och kursverksamhet inom trafiksäkerhetsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JP Förarutveckling och det är Kinnbo, Johan Peter som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,