Torsten Åkermans Anläggning & Bygg service

Uppsala län

Information

541017-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Torsten Åkermans Anläggning & Bygg service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torsten Åkermans Anläggning & Bygg service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Torsten Åkermans Anläggning & Bygg service finns i.

Torsten Åkermans Anläggning & Bygg service har varit registrerat sedan 1989-12-11 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Torsten Åkermans Anläggning & Bygg service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Torsten Åkermans Anläggning & Bygg service är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Torsten Åkermans Anläggning & Bygg service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Torsten Åkermans Anläggning & Bygg service så kan ni göra det på telefon genom 070-6415571 eller genom brev på följande adress:

Sten-, platt- och trädgårdsanläggningsarbeten. Byggnads- verksamhet. Tillverkning och försäljning av möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Torsten Åkermans Anläggning & Bygg service och det är Åkerman, Ernst Torsten som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,