Klippet Eva-Lis klipper Dam och Herr

Uppsala län

Information

Klippet Eva-Lis klipper Dam och Herr är en verksamhet som finns i Enköping. I Klippet Eva-Lis klipper Dam och Herr finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rydberg, Eva-Lis Gunilla som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Klippet Eva-Lis klipper Dam och Herr så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Klippet Eva-Lis klipper Dam och Herr på telefon 0171-411221.

Herr- och damfrisering.

Idag är Klippet Eva-Lis klipper Dam och Herr av bolagstypen Enskild firma.

Klippet Eva-Lis klipper Dam och Herr är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Klippet Eva-Lis klipper Dam och Herr innehar ej F-skattsedel och Klippet Eva-Lis klipper Dam och Herr är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Klippet Eva-Lis klipper Dam och Herr så är det följande:

Klippet Eva-Lis klipper Dam och Herr har 541224-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.