RTH Elteknik

Uppsala län

Information

550726-XXXX är organisationsnummer för bolaget RTH Elteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RTH Elteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som RTH Elteknik finns i.

RTH Elteknik har varit registrerat sedan 2003-10-03 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för RTH Elteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-04.

RTH Elteknik är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för RTH Elteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med RTH Elteknik så kan ni göra det på telefon genom 070-2886430 eller genom brev på följande adress:

Uppdragsverksamhet såsom anläggningskonstruktion el och närliggande verksamheter som utredningar, kurser och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RTH Elteknik och det är Thyselius, Hans Erik Reine som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,