Anitas Herrfrisering, Bergvreten

Uppsala län

Information

551031-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Anitas Herrfrisering, Bergvreten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anitas Herrfrisering, Bergvreten är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Anitas Herrfrisering, Bergvreten finns i.

Anitas Herrfrisering, Bergvreten har varit registrerat sedan 1993-05-18 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anitas Herrfrisering, Bergvreten så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Anitas Herrfrisering, Bergvreten är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Anitas Herrfrisering, Bergvreten är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anitas Herrfrisering, Bergvreten så kan ni göra det på telefon genom 0171-440884 eller genom brev på följande adress:

Frisersalong samt tillhörande försäljning av hårvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Anitas Herrfrisering, Bergvreten och det är Löfberg, Siv Anita som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,