Möbelhuset Lennqvist & Klingwall Aktiebolag (Möbelhuset Enköping)

Uppsala län

Information

Bolaget skall driva handel med möbler samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Möbelhuset Lennqvist & Klingwall Aktiebolag (Möbelhuset Enköping) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Möbelhuset Lennqvist & Klingwall Aktiebolag (Möbelhuset Enköping) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1931-11-09 så skapades Möbelhuset Lennqvist & Klingwall Aktiebolag (Möbelhuset Enköping) och företaget är har F-skattsedel Möbelhuset Lennqvist & Klingwall Aktiebolag (Möbelhuset Enköping) har haft det sedan 1994-01-01.

Möbelhuset Lennqvist & Klingwall Aktiebolag (Möbelhuset Enköping) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556030-5285 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Möbelhuset Lennqvist & Klingwall Aktiebolag (Möbelhuset Enköping) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Möbelhuset Lennqvist & Klingwall Aktiebolag (Möbelhuset Enköping) så går det att nå dem via telefon på 0171-38240 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Möbelhuset Lennqvist & Klingwall Aktiebolag (Möbelhuset Enköping) är Klingvall, Carl-Magnus Sune som är född 1969 och har titeln VD, Klingvall, Carl-Magnus Sune som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingvall, Harriette som är född 1930 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .