Elbyrån Thorsell & Son Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Aktiebolag som heter Elbyrån Thorsell & Son Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Elbyrån Thorsell & Son Aktiebolag i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Elbyrån Thorsell & Son Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1941-07-29 så har Elbyrån Thorsell & Son Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Elbyrån Thorsell & Son Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Elbyrån Thorsell & Son Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kungsg. 16, 745 31, Enköping. Vi ni istället prata med Elbyrån Thorsell & Son Aktiebolag så kan ni göra det på 0171-30178.

Bolaget skall bedriva handel med varor och verkställa elektriska installationer samt utöva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Thorsell, Hans Rudolf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedlund, Siv Inger Elisabeth som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsell, Susanne Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedlund, Siv Inger Elisabeth -Thorsell, Hans Rudolf .

Elbyrån Thorsell & Son Aktiebolag har 556040-3791 som sitt organisationsnummer.