Bilforum Alf Johansson AB

Uppsala län

Information

Bilforum Alf Johansson AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Bilforum Alf Johansson AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bilforum Alf Johansson AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bilforum Alf Johansson AB har haft sedan 1994-01-01. Bilforum Alf Johansson AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bilforum Alf Johansson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gesällg. 5, 745 39, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-38120.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bilforum Alf Johansson AB Privat, ej börsnoterat.

Bilforum Alf Johansson AB har idag 556040-5457 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Hillerstig, Lars Arne -Johansson, Alf Gustaf -Johansson, Magnus Gustaf är den som för stunden ansvarar för Bilforum Alf Johansson AB

Bolaget skall sälja fordon, tillbehör och reservdelar samt bedriva tillhörande verkstadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Bilforum Alf Johansson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hillerstig, Lars Arne som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Alf Gustaf som är född 1949 och har titeln VD, Johansson, Alf Gustaf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Magnus Gustaf som är född 1971 och har titeln Suppleant, Engström Roxendal, Sven Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, .