Selma Jansson Eftr. Textilaktiebolag

Uppsala län

Information

556044-7525 är organisationsnummer för bolaget Selma Jansson Eftr. Textilaktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Selma Jansson Eftr. Textilaktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Selma Jansson Eftr. Textilaktiebolag finns i.

Selma Jansson Eftr. Textilaktiebolag har varit registrerat sedan 1944-12-29 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Selma Jansson Eftr. Textilaktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Selma Jansson Eftr. Textilaktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Selma Jansson Eftr. Textilaktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Selma Jansson Eftr. Textilaktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-27275 eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 22, 745 31, Enköping

Bolaget skall bedriva textil och konfektionsaffär, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Selma Jansson Eftr. Textilaktiebolag och det är Eklund, Bo Gösta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Anita Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Åström, Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Peter Åström AB som är född och har titeln Revisor,