Stora Bärby Aktiebolag

Uppsala län

Information

Stora Bärby Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Stora Bärby Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Stora Bärby Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Stora Bärby Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1950-06-28. Men sedan 1980-01-01 så har Stora Bärby Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Giresta St. Bärby, 749 62, Örsundsbro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stora Bärby Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-460150.

Enköping arbetar för att verksamheter som Stora Bärby Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stora Bärby Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva jordbruksrörelse, bedriva handel med värdepapper, konst och antikviteter, samt bedriva byggnadsrörelse ävensom idka förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stora Bärby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordstrand, Jan Olov -Nordstrand, Svea Elna Birgitta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stora Bärby Aktiebolag och det är följande personer, Nordstrand, Jan Olov som är född 1921 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordstrand, Inger Maria som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandqvist, Per Ivar David som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandman, Eva Birgitta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordstrand, Svea Elna Birgitta som är född 1923 och har titeln Suppleant, Grahn, Lars Johan Valfrid som är född 1967 och har titeln Revisor.Johansson, Erik Sune som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Sune Johanssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Stora Bärby Aktiebolag är 556054-4180.