Aktiebolaget Enköpings Hyresbostäder

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Enköpings Hyresbostäder. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Enköpings Hyresbostäder i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiebolaget Enköpings Hyresbostäder är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 1950-09-30 så har Aktiebolaget Enköpings Hyresbostäder varit registrerat och sedan 2000-04-12 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Enköpings Hyresbostäder Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Enköpings Hyresbostäder så kan man gör det genom att posta ett brev till Kyrkog. 13, 745 31, Enköping. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Enköpings Hyresbostäder så kan ni göra det på 0171-625820.

Bolaget skall inom Enköpings kommun förvärva fastigheter eller tomträtter för att där uppföra och förvalta bostadshus med tillhörande affärslägenheter och kollektiva anordningar samt överföra av bolaget förvaltade bostadshus till bostadshus med bostadsrätt. Bolagets verksamhet får jämväl omfatta uppförande av småhus för försäljning eller uthyrning samt uppföra bostadshus med bostadsrätt.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundmark, Thomas Henrik Mikael som är född 1954 och har titeln Extern VD, Karppinen, Tarja Päivikki som är född 1966 och har titeln Extern vice VD, Svärd, Lars-Peter Bertil som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Douglah, Mustafa som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Haegermarck, Hans Folke Bertil som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Birgitta Margareta Desirée som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotÅlin, Inga Helena som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekehult Winberg, Lisa Maria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Elfving, Per Lars-Åke som är född 1968 och har titeln SuppleantJohansson, Sven-Olof som är född 1947 och har titeln SuppleantSjöholm, Bengt Erik som är född 1955 och har titeln SuppleantVilhelmsson, Jessika Elisabeth A som är född 1972 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorRagnarsson, Eva Heléne som är född 1962 och har titeln HuvudansvarigrevisorLerne, Hans Gunnar som är född 1941 och har titeln LekmannarevisorJohansson, Kurt Göran som är född 1942 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Lundmark, Thomas Henrik Mikael -Svärd, Lars-Peter Bertil -Ålin, Inga Helena eller en av dem i förening med -Douglah, Mustafa -Haegermarck, Hans Folke Bertil -Persson, Birgitta Margareta Desirée Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Aktiebolaget Enköpings Hyresbostäder har 556054-7050 som sitt organisationsnummer.