Lifco Dental Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolagets har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta aktier samt att tillhandahålla koncerngemensamma funktioner för dotterbolagens räkning såsom centrallager för dentalprodukter, administration och driva i samband därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lifco Dental Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Lifco Dental Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1955-08-08 så skapades Lifco Dental Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Lifco Dental Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lifco Dental Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556061-7747 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Lifco Dental Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Lifco Dental Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-478450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lifco Dental Aktiebolag är Waldemarson, Per Wilhelm som är född 1977 och har titeln VD, Waldemarson, Per Wilhelm som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Knagenhielm-Karlsson, Nils Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Laubner, Herbert Erich som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Lindberg, Carl-Gustav Folke som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Samuelsson, Anders Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotVirtanen, Kimmo Sakari som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Nihlén, Anders Jan-Hugo som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.