Simtuna Trav Aktiebolag

Uppsala län

Information

556075-2833 är organisationsnummer för verksamheten Simtuna Trav Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Simtuna Trav Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Simtuna Trav Aktiebolag finns i.

Simtuna Trav Aktiebolag har varit registrerat sedan 1960-12-07 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Simtuna Trav Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Simtuna Trav Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Simtuna Trav Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Simtuna Trav Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Simtuna Berga, 749 72, Fjärdhundra

Bolaget skall bedriva uppfödning, träning och tävling av travhästar samt bedriva städentreprenader samt därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Simtuna Trav Aktiebolag och det är Gröndin Regny, Eva Anneli som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Regny, Mats Peter Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Koskela, Ari Heikki Henry som är född 1963 och har titeln Revisor,