Hjälstaby Auto-Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall idka försäljning och reparationer av traktorer och lantbruksmaskiner, butiksförsäljning av lantbruksprodukter, montering och försäljning av däck samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hjälstaby Auto-Mekaniska Verkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Hjälstaby Auto-Mekaniska Verkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1963-01-23 så skapades Hjälstaby Auto-Mekaniska Verkstad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hjälstaby Auto-Mekaniska Verkstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hjälstaby Auto-Mekaniska Verkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556086-1873 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är Hjälstaby Auto-Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Hjälstaby Auto-Mekaniska Verkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-475560 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Forsman, Harry Valdemar -Forsman, Åsa Maj-Britt

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hjälstaby Auto-Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Forsman, Harry Valdemar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsman, Harry Olav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsman, Åsa Maj-Britt som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström Roxendal, Sven Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, .