Gösta Thyrs Åkeri Aktiebolag

Uppsala län

Information

Gösta Thyrs Åkeri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Enköping. I Gösta Thyrs Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thyr, Karl Mats Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Thyr, Karl-Tomas Erik som är född 1980 och har titeln Suppleant, Hedman, Kjell Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gösta Thyrs Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gösta Thyrs Åkeri Aktiebolag på telefon 0171-30151.

Bolaget skall driva åkerirörelse, fastighetsförvaltning, äga och förvalta, köpa och sälja värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gösta Thyrs Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gösta Thyrs Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gösta Thyrs Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gösta Thyrs Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gösta Thyrs Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Gösta Thyrs Åkeri Aktiebolag har 556095-2888 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.