Enköpings Motorverkstad Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall idka handels- och verstadsrörelse inom motorbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Enköpings Motorverkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Enköpings Motorverkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1968-04-09 så skapades Enköpings Motorverkstad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Enköpings Motorverkstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Enköpings Motorverkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1977-01-01

556116-3253 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Enköpings Motorverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Enköpings Motorverkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-33100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Enköpings Motorverkstad Aktiebolag är Norell, Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Kristina Viktoria som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lindgren, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .