Traktorcentralen AB

Uppsala län

Information

556118-1693 är organisationsnummer för verksamheten Traktorcentralen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Traktorcentralen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Traktorcentralen AB finns i.

Traktorcentralen AB har varit registrerat sedan 1968-07-09 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Traktorcentralen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Traktorcentralen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Traktorcentralen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Traktorcentralen AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-20100 eller genom brev på följande adress:
Kaptensg. 17, 749 35, Enköping

Bolaget skall bedriva handel med samt utföra service- och reparationsarbeten avseende maskiner, redskap, reservdelar samt tillbehör för lant- och skogsbruk ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Traktorcentralen AB och det är Grip, Pär Tomas som är född 1973 och har titeln VD, Grip, Pär Tomas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Grip, Lars Göte som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grip, Birgitta Elisabet som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Grip, Karl Jesper som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Grip, Erik Stefan som är född 1977 och har titeln SuppleantChristensson, Mats Gustav som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,