Bålsta Verkstäder Aktiebolag

Uppsala län

Information

556122-1879 är organisationsnummer för bolaget Bålsta Verkstäder Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bålsta Verkstäder Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Bålsta Verkstäder Aktiebolag finns i.

Bålsta Verkstäder Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-01-02 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bålsta Verkstäder Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1969-01-01.

Bålsta Verkstäder Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bålsta Verkstäder Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Månsson, Lars Gunnar -Månsson, Sven Gösta Olof

Vill ni komma i kontakt med Bålsta Verkstäder Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-463080 eller genom brev på följande adress:
Hjälsta Bälsunda, 749 62, Örsundsbro

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, bedriva leasingverksamhet avseende kontorsmaskiner, datautrustningar samt tillbehör för industriell verksamhet samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bålsta Verkstäder Aktiebolag och det är Månsson, Sven Gösta Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Mats Johan som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,