Grillby Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Uppsala län

Information

Grillby Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett företag som finns i Enköping. I Grillby Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cardani, Jan Michele som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cardani, Silvio som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerberg, Karl Erik Mattias som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Karl Sylve som är född 1949 och har titeln Revisor, Gustafssons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Grillby Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Grillby Mekaniska Verkstad Aktiebolag på telefon 0171-471280.

Bolaget skall utföra metallarbeten såsom svarvning, fräsning och borrning i datorstyrda CNC-maskiner samt svetsning och slipning, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Grillby Mekaniska Verkstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Grillby Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Grillby Mekaniska Verkstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Grillby Mekaniska Verkstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Grillby Mekaniska Verkstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Cardani, Jan Michele -Åkerberg, Karl Erik Mattias Firman tecknas i förening av -Cardani, Silvio -Åkerberg, Karl Erik Mattias

Grillby Mekaniska Verkstad Aktiebolag har 556124-4335 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.