Bergvall & Bystedt Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva tandkliniksrörelse samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergvall & Bystedt Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Bergvall & Bystedt Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1969-10-22 så skapades Bergvall & Bystedt Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Bergvall & Bystedt Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556129-9248 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Bergvall & Bystedt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Bergvall & Bystedt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-29393 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergvall & Bystedt Aktiebolag är Bergvall, Sten Orvar Harald som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Roozbayani, Ashwag Alexandra som är född 1984 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .