Nya Glasmästeriet Jan Eklund Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Nya Glasmästeriet Jan Eklund Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Nya Glasmästeriet Jan Eklund Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Nya Glasmästeriet Jan Eklund Aktiebolag är momsregistrerat sedan1971-01-01 och har organisationsnummer 556136-4661.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0171-24000 alternativt besöka eller skicka post till Nya Glasmästeriet Jan Eklund Aktiebolag på följande adress Torgg. 15, 749 35, Enköping.

Nya Glasmästeriet Jan Eklund Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nya Glasmästeriet Jan Eklund Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eklund, Eva Margareta som är född 1975 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva glasmäterirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.