Backa Kvarn AB

Uppsala län

Information

Backa Kvarn AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Backa Kvarn AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Backa Kvarn AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Backa Kvarn AB har haft sedan 1994-01-01. Backa Kvarn AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Backa Kvarn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Villberga-Backa Kvarn, 749 51, Grillby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-470372.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Backa Kvarn AB Privat, ej börsnoterat.

Backa Kvarn AB har idag 556143-4019 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Kinnbo, Bengt Erik Johan -Kinnbo, Maj Linnéa är den som för stunden ansvarar för Backa Kvarn AB

Bolaget skall vårda och sköta vårdbehövande människor samt därmed förenlig verksamhet.

I Backa Kvarn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kinnbo, Bengt Erik Johan som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinnbo, Maj Linnéa som är född 1935 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Roland som är född 1953 och har titeln Revisor, Annell, Lars Håkan som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.