Petra Palms Mode- och Gardintyger i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Petra Palms Mode- och Gardintyger i Enköping Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Petra Palms Mode- och Gardintyger i Enköping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Petra Palms Mode- och Gardintyger i Enköping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Petra Palms Mode- och Gardintyger i Enköping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-04-26. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Petra Palms Mode- och Gardintyger i Enköping Aktiebolag ska trivas.

Petra Palms Mode- och Gardintyger i Enköping Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljförsäljning av tyger och kläder samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Petra Palms Mode- och Gardintyger i Enköping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Petra Palms Mode- och Gardintyger i Enköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Petra Palms Mode- och Gardintyger i Enköping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-479865.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Petra Palms Mode- och Gardintyger i Enköping Aktiebolag är Palm, Karl Sune som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Haag, Gunhild Anita som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Revisor, Sandler, Linda Margareta som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Petra Palms Mode- och Gardintyger i Enköping Aktiebolag har 556146-1582 som sitt organisationsnummer.